Αγάπη, πάθος, και ευθύνη

Όλα ξεκίνησαν το 2009, όταν η αγάπη για τα ζώα και ο κεραυνόβολος έρωτας που αισθανθήκαμε για τα πομερανιαν ήταν ο λόγος για να δημιουργήσουμε το εκτροφείο μας.

Για εμάς, το κύριο κριτήριο είναι η επιλεκτική και αυστηρά μελετημένη αναπαραγωγή, πάντα με βαρύ αίσθημα ευθύνης, ευαισθησίας και σεβασμού για τη φυλή και την ιστορία της! Προτεραιότητά μας είναι πάντα, και μόνο , η υγεία τον σκύλων μας, είτε σωματική είτε ψυχική.

Αν έπρεπε να εκφράσουμε με λιγες λέξεις εμάς, θα ήταν αγάπη, μεράκι, ήθος και ευθύνη. Αυτές θα ήταν οι λέξης κλειδί στης επιτυχίες και την πορεία του εκτροφείου έως και σήμερα.

#1 Πομερανιαν εκτροφείο
στην Ελλάδα

Η ανάγκη μας για βελτίωση και ανάδειξη, έχουν καταφέρει έως τώρα να έχουμε τουλάχιστον 50 τίτλους πρωταθλητών, αμέτρητα Best in show, groups κλπ., 6 διακρίσεις σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μορφολογίας εντός 3αδας.

Είμαστε το πρώτο εκτροφείο στην ιστορία της ελληνικής εκτροφής στα πομερανιαν που κατακτησαμε τίτλο American champion με σκύλο ελληνικής εκτροφής!

Είμαστε αυτοί που επί 7 έτη, συνεχόμενα έχουμε αναδειχτεί #1 εκτροφείο πομερανιαν στην Ελλάδα με βάση τα αποτελέσματα του βαθμολογικού πίνακα του κυνολογικου όμιλος Ελλάδος αποκλειστικος εκπρόσωπος του fci. Οπως επισεις σκύλοι εκτροφής μας έχουν την πρώτη θέση πάντα στης κατηγορίες τους στην φυλή τους. Με λίγα λογια… Είμαστε οι καλύτεροι στην χώρα στον τομέα της φυλής μας (pomeranian) και είμαστε περιφανοι γιαυτό!

Οι κτηνιατρικη μας ομάδα

Η ανάγκη μας για βελτίωση και τελειότητα δεν σταματά. Έχουμε μια καταπληκτική ιατρική ομάδα. Εξαιρετικοί επιστήμονες και πάνω απ ‘όλα άνθρωποι που αγαπούν και γνωρίζουν κάθε σκυλί με το όνομά του!

Η συνεχής παρακολούθηση και η σχολαστική εξέταση όλων των σκύλων κάθε 3 μήνες χωρίς διακοπή, μας κάνουν να μπορούμε να μιλάμε για ένα τεράστιο ποσοστό πρόληψης και φροντίδας.

Ο Δρ Ανέστης Καραμητρος, και η ομάδα του είναι πάντα εκεί για τα σκυλιά μας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευγνώμονες.